Lisenssihinnat

Lisenssimaksut 01.01.2017 - 31.12.2017

Lisenssikausi on kalenterivuosi 2017.

Lisenssimaksulaskut toimitetaan suoraan pelaajan tai vanhemman sähköpostiin. Maksaessanne muistakaa käyttää viitenumeroa, se on henkilökohtainen ja vain sitä käyttämällä tiedämme, kenen lisenssimaksu on maksettu. Tarkistakaa tilinumero kun teette maksusuoritusta. Lisenssimaksu kattaa pelaajan pelioikeuden (pelipassi), valmennuksen ja harjoituspaikat (seuramaksu ja jäsenmaksu), vakuutuksen, SPL:n vakuutusyhtiö on AON, lisätietoja asiasta saatte SPL:n nettisivuilta (www.palloliitto.fi).
HUOM! Jäsenkortit teemme tammikuun aikana ja toimitamme ne joukkueenjohtajalle jaettavaksi tammikuun loppuun mennessä. Yhteistyöyritykset eivät myönnä alennuksia ilman jäsenkorttia.

Vakuutustodistukset

Mikäli pelaajalla on oma vakuutus, joka kattaa urheilu- ja kilpailutoiminnan, ei lisenssivakuutusta tarvitse maksaa (vakuutuksen osuuden voi vähentää lisenssimaksusta) Vakuutuksen on oltava voimassa 1.1.-30.12.2017 välisen ajan. Joukkueenjohtajat toimittavat vakuutustodistukset seuran antamien ohjeiden mukaan. Vakuutustodistuslomake täytetään myös, vaikka pelaajalla ei olisi omaa vakuutusta. Todistus on palautettava EHDOTTOMASTI ENNEN LISENSSIN MAKSUA joukkueen johtajalle tai toimiston sähköpostiin allekirjoitettuna toimistosips@gmail.com . Mikäli haluatte vertailla lisenssivakuutuksen ehtoja omaan vakuutukseenne, löytyvät vakuutusehdot SPL:n sivuilta www.palloliitto.fi ja SPL Itä-Suomen piirin sivuilta http://ita-suomi.palloliitto.fi/. Huomioikaa, että monissa pelaajan omissa vakuutuksissa vakuutus lakkaa olemasta voimassa pelaajan täytettyä 16 vuotta. Mikäli näin on, on pelaajan joko huolehdittava vakuutusturvastaan itse ottamalla vakuutus, joka on voimassa myös sen jälkeen, kun pelaaja täyttää 16 vuotta (ja toimitettava siitä todistus toimistolle) TAI maksettava vakuutuksellinen lisenssi. On myös otettava huomioon, etteivät kaikki vakuutukset korvaa liitonalaisia pelejä.
Vakuutuksen osuus lisenssimaksusta on seuraava:
- 1998-2001 syntyneillä 140 euroa
- 2002-2005 syntyneillä 40 euroa
- 2006 syntyneet ja nuoremmat 4 euroa

Vakuutuksen osuuden saa vähentää maksuista vasta sen jälkeen kun todistus on toimitettu joukkueenjohtajalle tai seuran toimistolle.

Sisaralennus

Seuralla on edelleen voimassa sisaralennus. Sisaralennuksella tarkoitetaan sitä, että perheen ns. ensimmäinen (vanhin) pelaaja maksaa normaalit maksut, mutta muilta saman perheen seurassamme pelaavilta pelaajilta voi maksaja itse vähentää seuramaksusta 20,00 euroa/lapsi sisaralennusta. Maksulapussa näkyy kokonaissumma.

Perhejäsenyys

Edullinen tapa suorittaa seuran vuotuinen jäsenmaksu on maksaa perhejäsenmaksu 35,00 €, jolloin samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet ovat oikeutettuja saamaan seuran neuvottelemat edut yhteistyökumppaneilta. Perhejäsenmaksu maksetaan perheen ensimmäisen (vanhimman) pelaajan maksun yhteydessä. Muilta saman perheen seurassamme pelaavilta pelaajilta maksaja itse vähentää jäsenmaksun pois. Maksulapussa näkyy kokonaissumma. Perhejäseniksi kannattaa laittaa kaikki perheen henkilöt. Ilmoita perhejäsenyyden piiriin kuuluvat henkilöt vakuutustodistuksen yhteydessä olevalla kyselylomakkeella tai seuran toimiston sähköpostiin toimistosips@gmail.com . Jäsenkortti jaetaan kaikille jäsenille. Jäsenkortilla voitte saada erilaisia etuja seuran yhteistyökumppaneilta (etumahdollisuudet päivitetään seuran nettisivuille). Mikäli et halua maksaa seuran perhejäsenmaksua voit maksaa sen sijaan pelaajakohtaisen jäsenmaksun 25 €.

Lisenssimaksu kaudelle 2017 (sisältää: Pelipassin, vakuutuksen, perhejäsenyyden ja seuraosuuden)

B-A juniorit 405,00 €
D-C juniorit 305,00 €
F-E juniorit 254,00 €

Ritarifutiksen ja Mimmiliigan kausimaksu on 10,00 €/vuosi
Ritarifutis maksu sisältää korttelipassin ja vakuutuksen

MAKSUT SISÄLTÄVÄT

• Joukkueiden osallistumismaksun SPL:n Itä-Suomen Piirin piirisarjoihin
• Joukkueiden osallistumismaksun SPL:n sarjoihin
• Joukkueiden osallistumismaksun Tenavaliigaan
• Suomen Palloliiton lisenssit (Pelipassit)
• Virallisten otteluiden erotuomarikulut (ei koske joukkueiden harjoitusotteluja)
• Valmentajakoulutukset
• Harjoitusvälineet: Liivit, tötsät, askeltikkaat jne jne
• Valmentajamateriaalit
• Toimihenkilökoulutukset
• Toimisto- ja hallintokulut
• Kirjanpitokulut


   
Lisää uutisia
Siilinjärven Palloseura ry
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat