Sips P13 Futsal aluesarjan voittoon
Julkaistu: 02.04.2023 00.00

Joukkueemme vei Futsal sarjan voiton Palloliiton Itäisen lohkon P13 sarjassa.

Sarjaan osallistui 5 joukkuetta: FC Siili T09, Sips, Tou sekä Ylämyllyn yllätyksen kaksi joukkuetta.

Viimeisessä turnaus viikonlopussa sijat 1-3 olivat vielä kolmen joukkueen saavutettavissa. Lopputurnauksessa FcSiili T09 ja Sips pelasivat tiukan trillerin, joka päättyi viime sekunneilla poikien 3-2 voittoon. Maalit syntyivät rintarinnan. Lucas Ruokamo aloitti maalinteon ajassa 5.17. FcSiilin Elli-Noora Ylisuutari tasoitti pelin 1-1 vain vajaan minuutin jälkeen. Vihtori Roivainen vei Sipsin johtoon toisen puoliajan alussa. Ylisuutari toi FcSiilin taas tasoihin. Voitosta kamppailtiin kovaa. Pelin lopussa tytöt pyörittivät peliä poikien päädyssä,mutta viime sekunneilla Verneri Roivainen sai sijoitettua pallon FcSiilin maalivahdin ohi.

Sipsin pelikausi jatkuu jalkapallon parissa Vappuaattona 30.4. Palloliiton P13-kakkosessa.