Katsaus päättyneeseen pelikauteen
Julkaistu: 14.10.2020 00.00

Katsaus päättyneeseen pelikauteen

Syysloman koittaessa jää myös SiPS P10 & P11 joukkue ansaitulle syystauolle. Treeneihin palataan reilun parin viikon päästä, mutta sitä ennen kokoonnutaan päättämään 24.10. joukkueen kesken poikkeuksellinen pelikausi 2020.

Muutama sananen tästä poikkeuksellisesta kaudesta: Kun kevättalvella pahentunut koronavirusepidemia katkaisi harrastustoiminnan, heräsi pelko jopa koko kauden mahdollisesta perumisesta. Maalis-huhtikuun ajan treenattiin etänä niin kotihaasteiden kuin etäyhteyden välityksellä. Pelko harrastajamäärien tippumisesta ei ainakaan meidän joukkueen osalla toteutunut, päinvastoin pelaajamäärämme kasvoi kesän aikana! Kun lopulta päästiin toukokuussa palaamaan joukkueharjoitteluun (ensin toki pienryhmissä), niin oli mahtavaa huomata poikien into kavereiden näkemisestä ja harkkojen jatkumisesta.

Ja niin ne lopulta myös pelitkin alkoivat! Kesäkuussa pelattiin paljon harkkapelejä ja kohokohtana toteutettiin yhdessä Siilin -10 syntyneiden poikien ja Siilin -09 syntyneiden tyttöjen kanssa harkkaturnaus. Turnaus oli loistava esimerkki toimivasta, seurarajat rikkovasta yhteistyöstä, jota toivoisi olevan paljon paljon enemmän. Sillä lasten mielekkään harrastamisen eteen jokainen mukana oleva seuratoimija touhuaa. Silloin pitäisi unohtaa aikuisten väliset erimielisyydet ja mahdollistaa lapsille turvallinen ja ennen kaikkea kehittävä ympäristö harrastaa.

Kesän aikana pelasimme myös Itäisen alueen P10 sarjaa kahdella joukkueella sekä tenavaliigaa Kuopiossa ja kotoisalla Harjamäen nurmella. Kauden huipensimme Jyväskylä Cuppiin syyskuun loppupuolella. Pelilliset esitykset erityisesti piirisarjan puolella olivat erinomaisia!

Jälleen kerran kauden päätteeksi voi todeta, että kausi oli onnistunut. Joukkueena ja yksilöinä ollaan menty kauden aikana huimasti eteenpäin, mutta tekemistä on toki vielä paljon. Joukkueessa harrastaa tällä hetkellä 30 nuorta herraa, mikä on kunnioitettava määrä. Iso harrastajamäärä kuvastaa sitä, että joukkueen sisällä vallitsee hyvä joukkuehenki ja harjoitteleminen on mielekästä.

Poikkeuksellisen kauden tuomat haasteet selvitettiin onnistuneesti ja nyt on aika kääntää katsetta tuleviin koitoksiin. Toivotaan, että saamme käynnistää ja toteuttaa tulevan pelikauden 2020-2021 onnistuneesti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Koko P10 ja P11 joukkue kiittää pelikaudesta vastustajia, tuomareita ja kannatusjoukkoja!

Seuran uusimmat