Miesten sarjapaikat vaihtui
Julkaistu: 27.07.2019 00.00

SiPSin miehet matkasivat keskiviikko iltana KiuPan vieraaksi Kuorevirran nurmikentälle Kiuruvedelle. KiuPa oli sarjassa yhden ottelun vähemmän pelanneena kaksi pistettä SiPSin jäljessä kolmantena eli lähtötilanne tilastojen mukaan oli tasainen.

SiPSi meni vieraspeliin pienellä kokoonpanolla, kolmella vaihtomiehellä, kun osa pelaajista on armeijassa ja osa lomamatkoilla.

Peli alkoi isäntäjoukkueen aktiivisilla hyökkäyksillä ja SiPSin maalissa pelanneella Teemu Hyötyläisellä oli täysi työ pitää pallo maalin ulkopuolella. 17 minuutilla maalinedustilanteessa SiPSin miesvartiointi petti ja kotijoukkue siirtyi 1-0 johtolukemiin. Heti parin minuutin päästä kotijoukkue tykitti toisen maalin ja ylimääräiselle juomatauolle mentäessä lukemat olivat jo 2-0. Lyhyt tauko oli paikallaan ja SiPSiläiset saivatkin peliinsä selvästi uuden hyökkäävämmän vaihteen. 34 minuutin kohdalla kulman jälkitilanteessa Henrik Kuosmanen laukaisi pallon kohti KiuPan maalia, joka tolpan ja vastustajan pelaajan kautta päätyi maalivahdin taakse ja lukemat vaihtuivat 2-1.

Toinen puoliaika alkoi tasaisesti pelaten, vaikka kotijoukkue, KiuPa loikin selkeästi enemmän vaarallisia tilanteita SiPSin maalille. KiuPan tehokkaat hyökkäykset palkittiin 77 minuutilla, kun Henri Kumpulainen viimeisteli toisen kerran illan aikana pallon SiPSin maalin ja loppulukemiksi 3-1. KiuPa nappasi pisteet pelistä ja siirtyi sarjassa yhdellä pisteellä SiPSin edelle toiseksi. SiPS miehet pelaavat seuraavan kerran Ahmolla tiistaina 30.7. klo 19:30 ja vastaan tulee KJK Kuopiosta.