IRPA-SiPS 22.9.2019
Julkaistu: 27.09.2019 00.00

SiPSin kohtasi Vitosen loppusarjan viimeisessä vieraspelissään IRPAn Joensuussa. Nelosen nousupaikassa kiinni oleva IRPA otti 4 – 1 kotivoiton ja varmisti näin jo ennen viimeistä kierrosta nousun neloseen. Ottelu alkoi melko tasaisena ja vierasjoukkue SiPS sai luotua useita maalipaikkoja. Tällä kertaa palloa ei maaliin onnistuttua toimittamaan ja IRPA hyödynsi oman paikkansa ensimmäisellä puoliajalla ja johti tauolla 1-0.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen osalta vahvasti ja kotijoukkue takoikin reilussa kahdessakymmenessä minuutissa kolme lisäosumaa siirtyen näin 4-0 johtoon. SiPS onnistui pelin 80. minuutilla kaunistelemaan numeroita Herman Honkaselän viimeistellessä ottelun loppunumeroiksi 4-1.

SiPSin miehet pelaavat kauden viimeisen ottelunsa lauantaina 28.9. klo 13.00 Ahmon tekonurmella. Vastustajaksi kauden päätösotteluun saapuu LehPa/2. Tervetuloa Ahmolle!