Edustukselle tappio ensimmäisessä nousukarsinnan ottelussa
Julkaistu: 05.09.2019 00.00

KJK haki kolme pistettä nousukarsinnan ensimmäisestä ottelusta. Ahmon tekonurmella pelatun ottelun alkuhetket näyttivät siltä, että SiPS pystyisi haastamaan runkosarjassa paremmaksi osoittautuneen KJK:n. Valkopaidat hallitsivat ottelua ja saivat luotua muutamia maalipaikkojakin – ilman tulosta. Vartin jälkeen KJK ”heräsi” ja otti pikku hiljaa selkeämmin otetta. Ensimmäinen puoliaika pysyi kuitenkin suhteellisen tasaisena ja SiPSin hyökkäyspelikin toimi vielä kohtalaisesti. Hivenen pirteämpi KJK oli tehokkaampi ja hyödynsi omat paikkansa – näin puoliajalle siirryttiin 0 – 2 tilanteessa.

Toinen puoliaikakin pelattiin melko tasaisesti, tosin KJK:lla ei ollut vaikeuksia säilyttää johtoasemaansa. KJK tuplasi johtonsa ennen kuin SiPS sai rikottua kuparisen Eetu Penttisen maalilla. Ottelun lopputulos siis 1 – 4. Tai oikeammin 4 – 1 KJK:n ollessa kotijoukkue.

SiPSin ottelut jatkuvat tulevana lauantaina vieraspelillä LehPa 2:sta vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan 14.9. Tuolloin Ahmolle saapuu IrPa (Itärajan Palloilijat).